Betalingsvillkår


Betalingsvilkår

Giselle DA (organisasjonsnummer 998 995 833).

Moms på 25% inngår i alle priser.
Det tilkommer ingen andre avgifter enn de som står i varelisten når du gjennomfører kjøpet ditt. Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best, og kan velge mellom betaling med kort, postoppkrav, PayPal eller faktura.


Faktura

Velger du å betale med faktura foretas en kredittsjekk på personnummeret ditt. Det blir også kontrollert at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette er for å forsikre oss om at personen virkelig er den han/hun utgir seg for å være. Vi gjør dette for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Fakturaen forfaller innen 14 dager. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter, inkasso- og purregebyr i samsvar med forsinkelsesrenteloven og inkassoloven. Vi forbeholder oss også retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no eller på tlf 21 01 89 90. Ved betaling på faktura tilkommer en fakturaavgift på 29 kr.


PayPal

Betal raskere og sikrere ved å bruke PayPal. Du kan velge å finansiere betalingen din fra PayPal-saldoen din eller via et bank- eller kredittkort koblet til PayPal-kontoen din. For mer informasjon, se www.paypal.no.


Fraktavgift

I vår nettbutikk er det gratis frakt!


Sikkerhet

Giselle.no er en seriøs e-butikk som kun inngår avtaler med myndige personer eller mindreårige med foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år, kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år. Anser vi at mindreårige handler uten godkjennelse av en foresatt tar vi oss retten til å avstå fra å sende ut varer og sperre kundekontoen til denne personen.

Har du spørsmål ang noe av dette kan du kontakte kundeservice.